GAMMA DE SERVEIS

VENDA

TALLER SALVAT, pels seus anys de tradició, acumula una llarga experiència en la venda de maquinària i subministraments agrícoles. Parlem de marques de qualitat que responen bé en tots els camps.

L'oferta comercial és molt àmplia. Per a començar, venem vehicle nou, tant a nivell de tractors i maquinària de recol·lecció New Holland com d'eines de diverses marques que permeten desenvolupar les labors agrícoles. A més, venem vehicle d'ocasió, per a això comptem amb un parc de maquinària totalment revisada.

Sabem el que demanda l'agricultura moderna. Per això, precisament, proporcionem als nostres clients el més innovador en Agricultura de Precisió (PLM): GPS, solucions de guiat, xarxa RTK, etc. Tot amb la finalitat de fer més rendible i productiu el treball.

El nostre servei de venda és personalitzat, a més, va acompanyat d'un assessorament professional i tot tipus de facilitats per al client, com un excel·lent finançament.

POSTVENDA / TALLER

Tenim un servei molt complet per a la reparació i posada a punt dels equips agrícoles. És un servei àgil, capaç de respondre amb el màxim rigor en assistència mecànica. Per a això disposem de professionals molt qualificats i ben formats, així com dels millors equipaments i dotacions tecnològiques.

La gamma de serveis de taller és molt àmplia. S'ha dissenyat per a cobrir diferents necessitats, de manera que cada client pugui trobar una solució específica i satisfactòria.

RECANVIS / BOTIGA

Per al perfecte manteniment de les màquines dels nostres clients, comptem amb una botiga de Recanvis molt ben assortida. Són recanvis originals els controls dels quals de qualitat suposen tota una garantia, a més, tenim un gran estoc per a assegurar la disponibilitat.

La botiga està estructurada per seccions:

 • Electricitat
 • Ferreteria
 • Filtres
 • Peces per a tractors
 • Polvorització
 • Treball de sòl i cargoleria
 • Enganxalls i transmissions
 • Noves tecnologies
 • Transvasar carburant
 • Taller i eines
 • Higiene i equips de protecció
 • Jardineria
 • Bateries i accessoris
 • Compressors i accessoris
 • Greixatge
 • Mola radial i soldadura
 • Joguines
Icono-05

FINANÇAMENT

A Taller Salvat facilitem als nostres clients la compra de tractors, maquinària de recol·lecció i eines, així com el pagament de grans reparacions. Tot això a través de la financera CNH Industrial Capital, que compta amb una àmplia gamma de solucions flexibles i molt avantatjoses: Crèdit, Lísing i Rènting.

Per a més informació, els clients poden telefonar al 977 603 099 o visitar la pàgina web de la financera.

CNHI-Capital_logo-blanco

MÉS SERVEIS

TALLER MÒBIL

El nostre és atendre els clients allí on ho necessitin. Per a això comptem amb una flota de vehicles perfectament equipats que poden oferir solucions peu de camp.

REPARACIÓ MULTIMARCA

Aquest servei destaca pel seu aconsegueixi nivell de marques, a més, és molt eficaç. Està enfocat a la reparació de diferents models de maquinària agrícola.

CARGA I REPARACIÓ D'AIRE CONDICIONAT

Les altes temperatures de la temporada d'estiu requereixen unes mesures especials per a treballar amb el tractor. Un clima òptim dins de la cabina aporta confort, afavoreix el rendiment de l'operador i redueix la seva fatiga. En aquest sentit, comptem amb un servei específic de reparació i càrrega d'aire condicionat.

REPARACIÓ DE LATIGUILLOS DINS I FORA DEL TALLER


Per a atendre la demanda de petites reparacions, com és el cas dels latiguillos, hi ha un servei específic que es caracteritza per ser ràpid i molt resolutiu. A més, per a la comoditat del client, podem efectuar aquestes reparacions tant en el taller com fora del mateix desplaçant-nos fins a la seva explotació.

ELABORACIÓ DE PLAQUES DE MATRÍCULA AGRÍCOLA

Sempre mirant pels nostres clients, hem incorporat un servei de fabricació de plaques de matrícula agrícola. Aquest element identificatiu és imprescindible per a circular per carretera segons la normativa vigent. 

A més, li instal·lem la placa en el nostre taller.

PRE-ITV

Tots els tractors han de passar una inspecció (ITV) en els terminis de temps que marca la normativa vigent. No obstant això, abans de realitzar-la, és recomanable acudir al taller per a fer una revisió dels punts fonamentals. Suposa una major seguretat i s'eviten sorpreses. 

En TALLER SALVAT disposem del servei Pre-ITV, que és específic per a això.

PRE-ITEAF

Segons la legislació vigent, els equips d'aplicació de fitosanitaris estan obligats a passar una inspecció (ITEAF) en els terminis de temps establerts. Per a anar amb garanties a aquesta inspecció, convé realitzar una revisió prèvia.

En TALLER SALVAT disposem d'un servei específic per a efectuar aquesta revisió.

LLOGUER DE TRACTORS

Disposem d'un servei molt avantatjós, tan flexible que es pot adaptar en funció de cada necessitat específica o per moments puntuals de gran demanda de feina amb absoluta disponibilitat.

Aquesta opció li permetrà comptar amb un tractor New Holland T6 de 175 CV quan el necessiti i per a fer qualsevol tasca.